fbpx

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Heb jij een vraag of wil jij meer weten?

Neem contact met ons op

  • is simply dummy text of the

  • iong essentially unchanged.

De voordelen van maatwerk

Allereerst maken wij gebruik van een innovatieve technologische machine waarmee wij de foto’s maken. Hierdoor kunnen wij kwaliteit waarborgen en jouw producten in precies dezelfde stijl en lichtomstandigheden fotograferen, hierdoor krijgt jouw webshop een unieke uitstraling.

Daarnaast staan wij 100% achter onze kwaliteit, ben jij niet tevreden, dan krijg jij ALTIJD jouw geld terug! Geen geheime lettertjes, en geen gedoe.

Het laten maken van een listing

Verkoop jij op Bol.com of Amazon? Dan heb jij vast wel een van een listing gehoord! Onder een listing valt een geoptimaliseerde titel, en productomschrijving, zodat jij op een hogere pagina komt te staan en klanten jouw artikel sneller vinden. Indien jij hier interesse in hebt, gaat onze SEO specialist aan de slag met jouw artikel, er zal een onderzoek gedaan worden om er zeker van te zijn dat jouw verkopen als een raket gaan.

Ook kunnen wij infographics aanleveren voor jouw listing, dit is een soort sfeer foto met extra informatie, gemaakt in Photoshop en Illustrator, mocht jij hier interesse in hebben kunnen wij een gesprek aangaan wat jouw wensen zijn, ook is het mogelijk om onze designer hier vrij in te laten!

Heb je sfeerfoto’s nodig?

Ben jij op zoek naar product foto’s met een aangeklede achtergrond? Ook wel “sfeer foto’s” genoemd, dan kunnen wij dit regelen. Sfeer foto’s slaan vaak goed aan bij klanten omdat je emotie kan verbinden met jouw producten.
Er zijn verschillende mogelijkheden om sfeer foto’s te laten maken door Shotix, denk aan aankleding van de achtergrond. Dit kan zijn bij het fotograferen van een kop koffie, met een bruine achtergrond en koffiebonen, of een iced coffee met een blauwe achtergrond bekleed met ijs. Natuurlijk kan jij nog een stap verdergaan, door sfeer op grote schaal te gebruiken, denk aan een foto van een formule 1 auto, met het publiek op de achtergrond.

Wij regelen het hele project van A tot Z, van kopjes koffie met bonen, tot een foto met een Ferrari op de achtergrond. Jij wordt dus helemaal ontzorgd en kan focussen op de groei van jouw bedrijf.

Hier is dus enorm veel mogelijk, door de diversiteit bespreken wij het project eerst met jou, om zo tot een goede prijs te kunnen komen.

Meer informatie

Besteed productfotografie uit

Nog niet overtuigd?

Waarom jij productfotografie beter uit kan besteden

Onze SEO-specialist doet onderzoek naar welke foto’s het beste scoren voor jouw artikel. Onze fotograaf gaat vervolgens aan de slag met deze data!

Altijd transparant & duidelijk

Wat zijn jullie tarieven voor productfoto’s?

Wij werken op transparante basis, via de calculator kan jij precies zien hoe duur het is om productfoto’s te laten maken.

Super snel prachtige productfoto’s

Aan de slag!