fbpx
Shotix helpt jou naar de top

Ben jij klaar voor maatwerk?

Shotix is graag transparant omtrent haar proces. Dit betekent dat onze tarieven erg duidelijk te vinden zijn in onze calculator en dat we duidelijk communiceren. Hierdoor weet je van tevoren precies welke investering je moet doen om jouw content te verbeteren! Uiteraard houden we je gedurende het proces op de hoogte.

Echter is het natuurlijk mogelijk dat jij op zoek bent naar maatwerk, maar wat valt precies onder maatwerk? Hierbij kun je denken aan lifestyle fotografie, maar ook aan het compleet inrichten van een listing op Bol.com, Amazon of eigen website.

De voordelen van maatwerk en nieuwe productfoto’s.

We maken gebruik van een innovatieve machine waarmee wij foto’s maken. Hierdoor kunnen wij kwaliteit waarborgen en jouw producten in precies dezelfde stijl en lichtomstandigheden fotograferen, hierdoor krijgt jouw webshop een unieke en consistente uitstraling. Door creatieve en ervaren fotografen wordt jouw product in een unieke setting gefotografeerd. Dit resulteert in een kwalitatieve, interessante en goede foto voor jouw website of listing. Dit werkt conversie verhogend.

Daarnaast staan wij 100% achter onze kwaliteit, ben jij niet tevreden? Dan krijg je ALTIJD jouw geld terug! Geen kleine lettertjes en geen gedoe. Voor productfoto’s, packshots, 3D video’s of andere creatieve content zit je bij Shotix goed.

Heb je sfeerfoto’s nodig?

Ben jij op zoek naar productfoto’s met een aangeklede achtergrond? Ook wel “sfeerfoto’s” genoemd. Dan kunnen wij hier bij helpen. Sfeerfoto’s slaan vaak goed aan bij klanten omdat je emotie kan verbinden met jouw producten.
Er zijn verschillende mogelijkheden om sfeerfoto’s te laten maken door Shotix, denk aan aankleding van de achtergrond of locatiegebruik.
Bijvoorbeeld: het fotograferen van een kop koffie, met een bruine achtergrond en koffiebonen, of een iced coffee met een blauwe achtergrond bekleed met ijs.
Natuurlijk kan jij nog een stap verdergaan, door sfeer op grote schaal te gebruiken, denk aan een foto van een formule 1 auto, met het publiek op de achtergrond.

Wij begeleiden het hele project van A tot Z, van kopjes koffie met bonen, tot een foto met een Ferrari op de achtergrond. Jij wordt dus helemaal ontzorgd omtrent productfoto’s, waardoor je kan focussen op de groei van jouw bedrijf.

Er is dus enorm veel mogelijk, door de diversiteit bespreken wij het project eerst met jou, om zo je wensen in kaart te brengen. Uiteraard behoort ook een passend investeringsoverzicht hier bij.
*Maatwerk hiernaast is gerealiseerd voor PoolPlaza

Productfoto’s inclusief listing

Verkoop jij op Bol.com of Amazon? Dan heb je vast wel eens van een listing gehoord! Onder een listing valt een SEO geoptimaliseerde titel en productomschrijving, zodat jij op een hogere pagina komt te staan en klanten jouw artikel sneller vinden.
Een goede en complete listing is dus erg belangrijk! Door onze vele jaren ervaring in de E-commerce wereld, kunnen we een converterende listing opzetten.
Onze SEO specialist gaat aan de slag met jouw artikel, er zal een onderzoek gedaan worden naar de juiste tags en juiste zoekwoorden om er zeker van te zijn dat jouw verkopen als een raket gaan.

Ook kunnen wij infographics ontwerpen voor jouw listing, dit zijn een soort productfoto’s met extra informatie, gemaakt in Photoshop en Illustrator. Hiermee voorzie je de klant van extra informatie, beschikbaar in een één blik.
Lijkt dit je wat? Dan bespreken we jouw wensen en gaan we aan de slag!
Hier stopt het niet, ook het laten maken van 3D video’s, lifestyle productfoto’s, volledige dag opnames en het laten nabewerking van content is mogelijk door Shotix.
Met veel passie zorgen wij ervoor dat jouw productfoto’s uitblinken, zodat jouw klant de concurrentie niet eens meer ziet staan. Door dit uit te besteden kan jij je focussen op waar je echt goed in bent. Laat de content productie aan ons over!

Super snel prachtige productfoto’s

Aan de slag!