fbpx
Shotix helpt jou naar de top

Ben je benieuwd naar de nieuwe 360 graden spinner & 3D video’s?

Neem een kijkje wat Shotix al voor elkaar heeft gekregen op het gebied van product fotografie, 360 graden spinners en 3D content. Wil jij ook jouw conversie verhogen? Neem dan contact met ons voor een offerte op maat op of gebruik onze calculator.

Een aantal van onze projecten:

360 graden spinner

Woonaccessoires

Spelartikelen

Vintage artikelen

Cosmetica

Waterfilter

Bouquet

Ventilator

Tuingereedschap

Dartpijlen

Zout- en peperstel

Helm

Bekijk hieronder onze 360 graden spinner:

Naast het maken van standaard product foto’s zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van 360 graden spinners. Door deze techniek verander je jouw 2D foto’s in 3D animaties. Dit zorgt ervoor jouw klant je product van alle hoeken kan bekijken, waardoor de klant het product beter leert kennen. Dit laat je retourpercentage dalen!

Bekijk hieronder onze 3D video’s:

Naast het maken van standaard product foto’s zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van 3D video’s. Door deze techniek kunnen wij bewegende animaties maken van jouw artikel. Dit zorgt weer voor extra opties, zoals een exploding view, kleur veranderingen, aanpassingen van de omgeving etc. Dit is de toekomst van productfotografie en de perfecte content voor je website.

Bekijk hieronder fotografie buiten de studio:

Naast onze werkzaamheden voor product fotografie, 3D spinner fotografie en 3D animatie video’s zijn we tot nog veel meer in staat. Waar onze bovengenoemde werkzaamheden vooral de kracht halen uit onze expertise en de automatische fotorobot kunnen wij ook met onze camera en overige apparatuur op locatie komen om zo je producten in het echt te fotograferen. Dit word ook wel vaak lifestyle foto’s genoemd. Alleen of samen met jou kunnen wij met onze fotografisch inzicht de foto’s precies zo maken dat ze jou product of dienst het beste naar voren laten komen. Bekijk hier onder een greep uit ons werk bij PoolPlaza.nl waarbij we enkele zwembad projecten en product rondom de projecten hebben mogen fotograferen.

Sfeer foto

Sfeer foto

Productfoto

Productfoto

Super snel prachtige productfoto’s

Aan de slag!