fbpx
Shotix helpt jou naar de top

Wie wij zijn?

Shotix is ontstaan uit een gecombineerde passie voor innovatie & E-commerce. Door de snelgroeiende E-commerce branch en de missende transparantie in de fotografiewereld zien wij dat veel ondernemers winst laten liggen, door slechte of onvoldoende content.

Hierdoor is Shotix ontstaan: transparante prijzen waarbij de klant & kwaliteit op nummer 1 staan! Wij weten waar jij naar op zoek bent, door onze eigen E-commerce ervaring. Door de fotografie uit te besteden kun jij je focussen op de dingen waar je goed in bent, wij doen de rest!

Waarom kiezen mensen voor ons?

Allereerst maken wij gebruik van een innovatieve, geavanceerde machine waarmee we de foto’s maken. Hiermee kunnen we kwaliteit en consistentie waarborgen en jouw producten elke keer weer in precies dezelfde stijl en lichtomstandigheden fotograferen, zelfs als je in meerdere keren je producten aanlevert! Dit zorgt voor een unieke en consistente uitstraling van je webshop, wat leidt tot meer consumentenvertrouwen en dus meer conversies!

Uiteraard staan wij 100% achter onze kwaliteit. Ben je onverhoopt toch niet tevreden? Dan krijg je ALTIJD jouw geld terug! Geen kleine lettertjes en geen gedoe.

Missie

Shotix biedt essentiële content aan betreffende gedifferentieerde productfoto’s & -video’s voor e-commerce & marketing doeleinden om zo de kwaliteit van webshops te vergroten, de consument goed te informeren en de webshophouders kwalitatief te ondersteunen, ten einde de conversie van de webshophouder te verhogen.

Visie

Door het optimaliseren van webshop content willen we de conversie van onze klant verhogen. Hierbij zijn transparantie, klanttevredenheid en eenvoud keywords! Shotix probeert op een zo eenvoudig mogelijke wijze haar klanten te ondersteunen!

“Een foto zegt meer dan duizend woorden”

Bekijk ons werk

Super snel prachtige productfoto’s

Aan de slag!