Shotix helpt jou naar de top

Bestel eenvoudig via de direct starten knop!

Shotix is graag transparant omtrent haar proces. Dit betekent dat onze tarieven erg duidelijk te vinden zijn in onze calculator en dat we duidelijk communiceren. Hierdoor weet je van tevoren precies welke investering je moet doen om jouw content te verbeteren! Echter zijn er natuurlijk veel wensen, en zit er bij de direct starten knop een standaard tarief aan het maken van de foto’s. Op deze pagina lees je wat wel onder deze prijs valt, en wat er niet bij zit.

Via de calculator bestel jij eenvoudig, deze artikelen worden gefotografeerd in onze fotorobot. Hierdoor zit er een maximale afmeting van 70cm * 70cm aan, met een maximum gewicht van 15kg.

Wat kan jij verwachten & waar kan jij het best rekening mee houden?

Wij maken gebruik van een innovatieve fotorobot om onze foto’s te produceren. Deze geavanceerde technologie stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit te garanderen en jouw producten te fotograferen onder exact dezelfde stijl en lichtomstandigheden, waardoor jouw webshop een unieke en consistente uitstraling krijgt. Met behulp van de fotorobot wordt elk artikel gefotografeerd zoals het uit de verpakking komt. Het opbouwen van een artikel, zoals bijvoorbeeld een bureaustoel, zit niet bij de prijs inbegrepen.

Via onze calculator kun je pack-shots bestellen, waarbij het artikel in de fotorobot wordt geplaatst en de benodigde foto’s worden gemaakt. Als je bijvoorbeeld 6 foto’s bestelt, ontvang je 6 foto’s vanuit verschillende hoeken. Heb je specifieke wensen, zoals het fotograferen van een kledingrek zowel ingeklapt als uitgeklapt, dan is dat uiteraard mogelijk, maar dit kan leiden tot extra kosten. Het is daarom belangrijk om deze wensen vooraf te bespreken om verrassingen te voorkomen. Als er geen specifieke instructies worden gegeven, zal de fotograaf de hoeken naar eigen inzicht bepalen.

Let op: als je achteraf extra foto’s wilt laten maken die niet binnen jouw oorspronkelijke bestelling vallen of aangegeven zijn, zoals het fotograferen van een product in een andere positie, dan zal dit tegen extra kosten zijn. De fotograaf moet het product opnieuw fotograferen, tijd inplannen voor de shoot en het artikel opnieuw opzetten, wat extra inspanning vereist.

Indien jouw product extra accessoires heeft, zoals een scheerapparaat met meerdere opzetstukken die elk individueel gefotografeerd moeten worden, valt dit niet binnen ons standaardtarief. Het wisselen van opzetstukken en het aanpassen van instellingen voor elke foto vergt extra tijd en inspanning van de fotograaf. In dit geval zullen we altijd vooraf bespreken hoeveel extra tijd en kosten dit met zich meebrengt.

Het extensief reinigen van artikelen & stomen van materialen zit niet bij de calculator prijs in. Controleer daarom altijd of het product schoon is, en geen schade heeft.Heb je sfeerfoto’s nodig?

Ben jij op zoek naar productfoto’s met een aangeklede achtergrond? Ook wel “sfeerfoto’s” genoemd. Dan kunnen wij hier bij helpen. Sfeerfoto’s slaan vaak goed aan bij klanten omdat je emotie kan verbinden met jouw producten.
Er zijn verschillende mogelijkheden om sfeerfoto’s te laten maken door Shotix, denk aan aankleding van de achtergrond of locatiegebruik.
Bijvoorbeeld: het fotograferen van een kop koffie, met een bruine achtergrond en koffiebonen, of een iced coffee met een blauwe achtergrond bekleed met ijs.
Natuurlijk kan jij nog een stap verdergaan, door sfeer op grote schaal te gebruiken, denk aan een foto van een formule 1 auto, met het publiek op de achtergrond.

Wij begeleiden het hele project van A tot Z, van kopjes koffie met bonen, tot een foto met een Ferrari op de achtergrond. Jij wordt dus helemaal ontzorgd omtrent productfoto’s, waardoor je kan focussen op de groei van jouw bedrijf.

Er is dus enorm veel mogelijk, door de diversiteit bespreken wij het project eerst met jou, om zo je wensen in kaart te brengen. Uiteraard behoort ook een passend investeringsoverzicht hier bij.
*Maatwerk hiernaast is gerealiseerd voor PoolPlaza

Productfoto’s inclusief listing

Verkoop jij op Bol.com of Amazon? Dan heb je vast wel eens van een listing gehoord! Onder een listing valt een SEO geoptimaliseerde titel en productomschrijving, zodat jij op een hogere pagina komt te staan en klanten jouw artikel sneller vinden.
Een goede en complete listing is dus erg belangrijk! Door onze vele jaren ervaring in de E-commerce wereld, kunnen we een converterende listing opzetten.
Onze SEO specialist gaat aan de slag met jouw artikel, er zal een onderzoek gedaan worden naar de juiste tags en juiste zoekwoorden om er zeker van te zijn dat jouw verkopen als een raket gaan.

Ook kunnen wij infographics ontwerpen voor jouw listing, dit zijn een soort productfoto’s met extra informatie, gemaakt in Photoshop en Illustrator. Hiermee voorzie je de klant van extra informatie, beschikbaar in een één blik.
Lijkt dit je wat? Dan bespreken we jouw wensen en gaan we aan de slag!
Hier stopt het niet, ook het laten maken van 3D video’s, lifestyle productfoto’s, volledige dag opnames en het laten nabewerking van content is mogelijk door Shotix.
Met veel passie zorgen wij ervoor dat jouw productfoto’s uitblinken, zodat jouw klant de concurrentie niet eens meer ziet staan. Door dit uit te besteden kan jij je focussen op waar je echt goed in bent. Laat de content productie aan ons over!

Super snel prachtige productfoto’s

Aan de slag!