Shotix helpt jou naar de top

Stage: Online marketing (HBO)

Voor onze online marketing zijn wij opzoek naar jou! Werken binnen onze snel tak biedt jou een unieke kans om echt kennis te maken met het werkveld. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je eigen project op te zetten.

Naar wie zijn wij opzoek?

Tijdens deze stage bij ons bedrijf ga je aan de slag met diverse aspecten van online marketing in de breedste zin van het woord. Van social media tot SEO/SEA en het schrijven van content. Het specifieke onderwerp van jouw onderzoek is het optimaliseren van de marketing processen binnen SEO en SEA; het eind doel? Meer bezoekers en converse’s genereren.
Wil jij de SEO 100% optimaliseren zetten dan gaan wij dat samen doen! Zeg jij nou, hey dat SEO is ouderwets, ik zorg dat jullie exposure krijgen via TikTok? Dan krijg jij de vrijheid om dat project te doen.

Ons bedrijf, gespecialiseerd in geavanceerde product fotografie en e-commerce, richt zich op het ondersteunen van klanten in het behalen van hun marketingdoelen. Hierbij kun je denken aan:

Jouw verantwoordelijkheden?

– Het doen van analyses (markt analyse / Google)
– SEO; Search engine optimalization
– Opzetten en beheren van marketing campagnes
– Het opzetten en laten groeien van de Sociale mediakanalen
– Vrijheid voor jouw eigen projecten en ideeën

Zie jij jezelf terug in deze punten?
– Je hebt affiniteit met online marketing
– Proactief en zelfstandig
– Creatief en ondernemend
– Analytisch

Wat bieden wij jou?

Werken binnen onze start-up biedt jou een unieke kans om echt kennis te maken met het ondernemerschap. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je eigen project op te zetten, inclusief een toegewezen budget om jouw ideeën tot leven te brengen. Daarnaast bieden we:

  • Een stagevergoeding van €500,- per maand.
  • Een wekelijkse gratis lunch van de Broodbode.
  • Werken met de nieuwste tools en en technologie.
  • Uitstekende begeleiding op HBO-niveau om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Een open en informele werksfeer
  • De kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische en innovatieve omgeving.

Bij ons kun je je creativiteit en ondernemersgeest volledig benutten. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan uitdagende projecten en jouw professionele groei te ondersteunen.

Staat jouw specialiteit er niet tussen?

Schroom niet! Door de diverse ontwikkelingen in de markt en de brede functies die er tegenwoordig zijn is de kans groot dat wij jou kunnen gebruiken, ondanks dat jouw functie niet tussen de lijst staat. Wil jij samen met ons de digitale wereld veroveren? Ben jij gedreven en werk jij graag met de nieuwste hardware of software, of ben jij helemaal gek van iets totaal anders, maar geloof jij erin dat dit een toevoeging is aan ons team? Neem dan contact op, en dan gaan we kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Mailen kan naar [email protected], introduceer jezelf en als je een CV hebt zien we die uiteraard graag. Wij proberen zo snel mogelijk op jouw mail te reageren.

Onze nieuwe locatie: leusinkweg 5a is goed te bereiken met de bus.