Shotix helpt jou naar de top

Stage: Marketplace management (HBO)

Werken binnen onze snel groeiende start-up biedt jou een unieke kans om echt kennis te maken met het ondernemerschap. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je eigen project op te zetten, inclusief een toegewezen budget om jouw ideeën tot leven te brengen.

Naar wie zijn wij opzoek?

Tijdens deze stage bij ons bedrijf ga je aan de slag met diverse aspecten van marketplace management in de breedste zin van het woord. Jouw opdracht is het doen van onderzoek naar potentiele verkoop kansen binnen de diverse platvormen die Shotix managed. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het beheren en optimaliseren van verkoopkanalen zoals Bol.com, Amazon en webshops, tot het verkennen van nieuwe mogelijkheden op platforms als Blokker en Kaufland. Hieronder valt ook een stuk contact met internationale leveranciers en klanten. jij kunt werken aan een project waar je echt affiniteit mee hebt. Wil jij ervoor zorgen dat de artikelen zo hoog mogelijk converteren, en de bedrijfsprocessen spik en span zijn? Dat de winkels op deze platforms een hoge zichtbaarheid en conversieratio hebben? Dan gaan we dat samen doen! Maar stel dat je denkt: “Hey, er liggen kansen op andere platforms zoals Blokker en Kaufland,” dan krijg jij de vrijheid om dat project te verkennen en uit te voeren. (Met een leuk winstdeel model!)

Jouw verantwoordelijkheden?

– Het optimaliseren van product prestatatiesBol.com, Amazon en diverse webshops.
– Het verkennen en opzetten van verkoopkanalen op platforms zoals Blokker, KaKauflant.
– Het analyzeren van markttrends en concurrentiegedrag om strategieën te ontwikkelen die de prestaties op verschillende marketplaces verbeteren
– Inkoop voorstellen maken gebaseerd op data.
– Kosten analyses en het maken van een verbeterplan.

Zie jij jezelf terug in deze punten?
– Je hebt affiniteit met online marketing
– Proactief en zelfstandig
– Creatief en ondernemend


Wat bieden wij jou?

Een unieke kans om echt kennis te maken met het ondernemerschap binnen een bedrijf. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je eigen project op te zetten, inclusief een toegewezen budget om jouw ideeën tot leven te brengen. Daarnaast bieden we:

  • Een stagevergoeding van €500 per maand.
  • Wekelijkse gratis lunch van de Broodbode.
  • Werken met grootte klanten; accountmanagers binnen Bol.com & Amazon, en een advertentie manager.
  • Werken met de nieuwste tools en en technologie.
  • Uitstekende begeleiding op HBO-niveau om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Een open en informele werksfeer
  • De kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische en innovatieve omgeving.

Bij ons kun je je creativiteit en ondernemersgeest volledig benutten. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan uitdagende projecten en jouw professionele groei te ondersteunen.

Staat jouw specialiteit er niet tussen?

Schroom niet! Door de diverse ontwikkelingen in de markt en de brede functies die er tegenwoordig zijn is de kans groot dat wij jou kunnen gebruiken, ondanks dat jouw functie niet tussen de lijst staat. Wil jij samen met ons de digitale wereld veroveren? Ben jij gedreven en werk jij graag met de nieuwste hardware of software, of ben jij helemaal gek van iets totaal anders, maar geloof jij erin dat dit een toevoeging is aan ons team? Neem dan contact op, en dan gaan we kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Mailen kan naar [email protected], introduceer jezelf en als je een CV hebt, zien we die uiteraard graag. Wij proberen zo snel mogelijk op jouw mail te reageren.

Onze nieuwe locatie: leusinkweg 5a is goed te bereiken met de bus.