fbpx
Shotix helpt jou naar de top

Ben je benieuwd naar onze vacatures?

Neem een kijkje wat Shotix al voor andere bedrijven voor elkaar heeft gekregen. Wil jij dit ook? Neem dan contact met ons op of gebruik onze calculator.

Naar wie zijn wij opzoek?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker die geïnteresseerd is om te werken met de meest geavanceerde hardware en software in de fotografie industrie.
Ben jij die persoon die graag aan de slag wil gaan met de nieuwste technologieën op het gebied van fotografie? Laat het ons dan weten, want wij bieden jou de kans om te werken met de meest high tech oplossingen in de branche. ? Door de hoge aanvragen en de snel groeiende branch zijn wij opzoek naar gedreven en creatieve werknemers. Heb jij het in jou om ”outside-the”box” te denken, in een dynamisch team, en de krachten van software en mensen te combineren? Dan ben jij op de juiste plek!

Gedrevenheid is een pre- binnen Shotix leiden wij jou op tot de positie van jouw dromen. Momenteel zijn wij opzoek naar een extra fotograaf, video-editor, 3D artist en een junior project manager. Wil jij weten dat deze functies inhouden? Lees dan verder.

Stage lopen bij Shotix?

Wij bieden gemotiveerde studenten een vaste werkplek om te werken met de nieuwste software. Wij zijn altijd opzoek naar gedreven mensen om ons team te versterken, en te leren van elkaar. Wij hebben slechts 1 voorwaarde, en dat is dat jij gedreven bent!

Wat kan jij doen bij Shotix?
– SEO & SEA & social-media
– Video/foto’s editen / content schieten
– Werken met de nieuwste fotografische apparatuur

En nog veel meer! Jij krijgt vooral de kans om een eigen draai te geven aan het werk, wij bieden tevens een stage vergoeding. Meer weten neem dan contact op via info@shotix.nl

Afstuderen bij Shotix?

Ook voor een afstudeer opdracht kan jij bij ons terecht! Wij hebben enkele opdrachten klaarliggen, maar houden ervan als de student met zijn of haar eigen ingeving komt. Je kan ons mailen, bellen of zelfs WhatsApp!

Bij Shotix kan je een internationale opdracht doen, marketing gericht, creative business en natuurlijk alles rondom fotografie, 3D modeling, video editing en content maken. Meer weten neem dan contact op via info@shotix.nl

Wij kijken er naar uit om jou te spreken! Wij hebben nog een aantal plekken vrij voor 2023.

Staat jouw specialiteit er niet tussen?

Schroom niet! Door de diverse ontwikkelingen in de markt en de brede functies die er tegenwoordig zijn is de kans groot dat wij jou kunnen gebruiken, ondanks dat jouw functie niet tussen de lijst staat. Wil jij samen met ons de digitale wereld veroveren? Ben jij gedreven en werk jij graag met de nieuwste hardware of software, of ben jij helemaal gek van iets totaal anders, maar geloof jij erin dat dit een toevoeging is aan ons team? Neem dan contact op, en dan gaan we kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Mailen kan naar info@shotix.nl, introduceer jezelf en als je een CV hebt zien we die uiteraard graag. Wij proberen zo snel mogelijk op jouw mail te reageren.